- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 50
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Hovězí mleté průměr | 200 |
Brambory zimní | 300 |
Špenát | 750 |
Cibule | 100 |
Vejce celá průměr | 165 |
Knäckebrot Wasa original | 66 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 6240 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1560 kJ
Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli. Přidáme maso, osolíme a propečeme. Přimícháme špenát, brambory, vejce a promícháme. Plátky Wasy na dvě minuty namočíme do studené vody. Poté, co změknou, je dáme oschnout na kuchyňskou utěrku. Pekáč nebo zapékací mísu vytřeme olejem. Vyložíme Wasa chleby a poklademe náplní. Navrch položíme opět Wasu. V troubě předehřáté na 180° pečeme 20-30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.